Ona

Ona

Ona er perfekt når du har liten plass og trenger oppbevaring ute

I Norge er det mange som bor i leilighet, og som har begrenset plass i boder og garasje. Veldig ofte blir utemøbler stående ute på verandaen fordi det ikke finnes andre steder å lagre det. Ofte er det også kronglete å flytte møblene fra sted til sted, og med mye trapper og tunge utemøbler blir det ofte til at utemøblene blir stående ute. Ona er derfor skreddersydd for deg som bor i leilighet eller der det er lite lagringsplass og begrensede uteområder. Ona er perfekt for lagring av små møbelgrupper, stoler, bord, grill, sykler, gressklipper, parasoll eller andre plasskrevende uteprodukter. Ved å oppbevare utemøblene i en solid bag som tåler vær og vind, tar du ikke bare vare på utemøblene dine gjennom høsten og vinteren, men du lagrer de der de står, og du får samtidig ryddet pent opp på terrassen.

Komplett oppbevaringsløsning ute

Ona er laget av meget slitesterkt og solid stoff som er vannavisende og som tåler snø og regn. Den har sterke sømmer slik at den er godt forsterket, har en solid glidelås slik at den kan settes sammen og har integrerte stropper for flytting og stramming. I hvert hjørne er det også integrerte lufteluker slik at den skal ha god luftgjennomstrømning.

10 års garanti

Ona har blitt testet hos en av landets ledende produsenter av produkter og komponenter som er basert på søm. Vi vet derfor hva produktet vårt tåler og har gitt det hele 10 års garanti!

Bag'in er den komplette oppbevaringsløsningen for utemøbler og andre plasskrevende produkter ute.

Stoffet som er benyttet er av meget god og solid kvalitet, og er vannavvisende (vannsøyle 5000 mm).

Det er benyttet en kraftig søm som forsterker løsningen, og solide stropper som kan trekkes i ved flytting.

Bag'in er ventilert i alle hjørnene for å redusere fukt og for å skape naturlig luftgjennomstrømning.

En meget solid og vanntett glidelås er benyttet. For å sikre at vann ikke renner på glidelåsen er den beskyttet med en egen stoffkant som legges over. Denne stoffkanten beskytter også glidelåsen mot slag og slitasje.

Bag'in er merket med røde piler, slik at du enkelt skal se hvor underdelen og overdelen skal kobles sammen. Den kan også strammes etter kobling.

Bag'in har egen strammeløsning både midt på og nederst, hvis du ønsker å gjøre løsningen mindre.

Bag'in er utstyrt med solide flytte- og festestropper nede i hvert hjørne.

Løsningen kommer med to oppbevaringsposer. Svart pose til underdelen, og grå pose til overdelen.

Forrige
Neste
Slider

Dette var en meget hyggelig overraskelse, så lett og ledig å få på plass. Jeg fikk inn alt og brukte kun 5 minutter. Helt utrolig. Et fantastisk produkt.

Thore Vestby, Drøbak

Dette var bare utrolig, så enkelt! Og så ser det meget bra ut med alle detaljene. Jeg trodde ikke at alle utemøblene skulle få plass, men det gikk fint. At jeg også kan bruke overdelen som værtrekk om sommeren, er jo en ekstra bonus.

Cecilie Hawn, Heer i Frogn

Bestill Ona i dag!

Bag’in Ona

1 x 2 x 1 meter (BxLxH)

1590,-

Betaling med Klarna

Klarna lar deg betale på en rekke ulike måter, slik at du kan velge den løsningen som passer deg best.

Levering

Vi leverer Bag’in hjem til deg med posten, eller til den adressen du ønsker å sende den til.

Spørsmål & Svar

Har du spørsmål om Bag’in, finner du de fleste svar i vår spørsmål og svar seksjon.

Tips & råd