Bag’in beskyttelsestrekk – hagemøbler

Med beskyttelsestrekk til hagemøblene fra Bag’in kan du vinke farvel til bortblåste presenninger og vinterskadde utemøbler. Sikre deg din i dag.

Finn din Bag’in

Fullstendig beskyttelse til hagemøblene dine

Trekk fra Bag’in er de beste på markedet. De er vanntette med en vannsøyle opp til 20 000 mm, godt ventilert og lages i 100 % premium kvalitet. I tillegg til å opptre meget beskyttende om vinteren er produktene våre smarte å ha om sommeren også.

 

Pollen, støv og sollys er utemøblers tre største fiender i sommermånedene. I vår butikk på nett finner du et utvalg av varer som er mer egnet for varmere klima – og beskytter utemøblene dine i sesonger hvor de er i bruk. Toppduken er også perfekt som beskyttelse om sommeren.

Testet i hardt vær og vind

Våre modeller er testet i hardt vær, og sammen med sikringsankrene våre vil selv ikke stormen være nok til å flytte Bag’in. En av våre kunder i Laksevåg kunne fortelle at Bag’in stod støtt selv med orkan i vindkastene.

Produkter og størrelser

Uavhengig av antall utemøbler, så har vi beskyttelsen hagemøblene dine trenger og fortjener. Våre beskyttelsestrekk kommer i forskjellige kategorier, og er tilpasset forskjellige klimaer. Kjøp her:

Nordic bags på lager:

  • STOCKHOLM, XL – 4 x 2 x 1 meter
  • COPENHAGEN, Large – 3 x 2 x 1 meter
  • HELSINKI, Medium – 2 x 2 x 1 meter
  • OSLO, Small – 2 x 1 x 1 meter

Warm climate bags:

    • PALMA, Large – 3 x 2 x 1 meter
    • RIO, Medium – 2 x 2 x 1 meter
  • CAPRI, Small – 2 x 1 x 1 meter

Slik pakker du inn utemøblene dine

Beskyttelsestrekk til utemøbler fra Bagin kommer i to deler. En underdel og et overtrekk. Underdelen legger du på bakken, før du stabler på utemøblene. Så legger du overtrekket over de stablede møblene, og fester trekkene sammen med glidelåsen.

Enklere blir det ikke, og du trenger aldri å grue deg til å stenge hytta eller terrassen for vinteren igjen. Med Bag’in pakkes alt inn på bare noen få minutter.

Om Bag’in

Gründer av Bag’in, Kåre Normann Sekkesæter, gledet seg til å åpne hytta etter en lang vinter i 2016. Ved ankomst ble han møtt av en bortblåst presenning og taustumper som lå strødd, der startet idéen om en bedre løsning. 

 

Det gjorde det ikke. På vei hjem bestemte han seg for å kjøpe inn materialer, og svigermor fikk i oppgave å sy den første prototypen til forbedret oppbevaring av utemøbler. Ferdig sydd tok Kåre med seg den aller første Bag’in til over 100 av naboene i Drøbak og spurte ydmykt om han kunne få pakke inn utemøblene deres. 

 

Med overveldende positive tilbakemeldinger skjønte Kåre at han hadde et produkt med kjempepotensiale. 

 

Les mer om starten på Bag’in-eventyret.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål angående produktene våre finner du svar på det aller meste under de ofte stilte spørsmålene på kundeservice-siden vår. Ønsker du fortsatt å prate med oss kan du sende en e-post til kunde@bagin.no eller kontakte oss via chat her på nettsiden vår. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev.

 

Ofte stilte spørsmål

Hvilken størrelse skal jeg velge?

Dette er et av de vanligste spørsmålene vi får, og dessverre finnes det like mange svar som det finnes hagemøbler. 

 

I Nordic bags-sortimentet kan du velge mellom fire størrelser: Small, Medium, Large og Extra Large. Vi anbefaler deg å ta utgangspunkt i det lengste møbelet du har – for eksempel utebordet eller utesofaen – og velge størrelse basert på lengden. Skal flere møbler stables i lengden, må du opp i størrelse.

Kan jeg lagre puter i bagen?

Puter bør ikke lagres i bagen om vinteren dersom de ikke tåler kondens og fuktighet. Når Bag’in lagres utendørs vil det være samme klima og luftfuktighet inne i bagen som utenfor. Derfor bør puter og andre produkter som ikke tåler vær og vind oppbevares innendørs i høst- og vintersesongen. 

 

Husk at Bag’in også kan brukes som overtrekk om sommeren, og i så fall kan du fint oppbevare puter og tepper i den.

Er bagen vanntett?

Bag’in er laget i vanntette materialer. Våre cold climate bags har en vannsøyle på hele 20 000 mm, mens warm climate bags har en vannsøyle på 10 000 mm. 

 

Dersom vann blir liggende i dammer på trekket over lang tid, kan det til slutt trenge gjennom materialet. Det er derfor lurt å lage en “topp” på bagen slik at vann og snø naturlig renner av uten å legge seg i groper.