Hva gjør Bag’in så unik?

Bag’in er en verdensnyhet, og løsningen er unik. Det finnes ingen tilsvarende løsning på markedet i dag. Den er enkel i bruk, tilpasset norske forhold og som har en meget solid kvalitet.

Meget god kvalitet

Bag’in er skreddersydd for norske forhold og har blitt testet i sterk storm. Vi vet derfor hva produktet vårt tåler og har gitt det 5 års garanti! Med Bag’ins solide og slitesterke kvalitet er det ikke bare en løsning som holder lenge, men som også tar vare på utemøblene dine, ser bra ut og som holder terrassen din ryddig gjennom hele høsten og vinteren.

Komplett oppbevaringsløsning ute

Bag’in er satt sammen av flere smarte komponenter, som tilsammen utgjør den komplette løsningen for oppbevaring av utemøbler. Bag’in er laget av meget slitesterkt og solid stoff som er vanntett. Den har sterke sømmer slik at den er godt forsterket, har en solid glidelås slik at den kan settes sammen og har integrerte stropper for sikring og stramming. I hvert hjørne er det også integrerte lufteluker slik at den skal ha god luftgjennomstrømning.

Over- og underdel

Bag’in har en egen over- og underdel som kobles sammen med en solid glidelås. På denne måten blir det en lukket konstruksjon og utemøblene står lagret inne i en bag. På grunn av at overdelen og underdelen er koblet sammen, hindrer det at overdelen blåser av ved sterk vind, som en presenning eller et værtrekk ofte gjør.

Naturlig ventilert

Det er i alt fire ventiler, et i hvert hjørne, som sikrer naturlig gjennomstrømming av luft. Dette gjør at fukt ikke blir innestengt i bag’en. Samtidig er hele bunnen ventilert som gjør at fukt også slipper ut samtidig som luft slipper inn og er med på å hindre fuktdannelser.

Støysvak

Materialet som brukes er mykt og bevegelig, selv i minusgrader. Kombinasjonen med den lukkede konstruksjonen og det myke stoffet gjør den veldig støysvak i vinden, i motsetning til en presenning eller et værtrekk.

Vanntett

Materialet og coatingen som er benyttet i løsningen er vanntett med en vannsøyle på 20000 mm*. Det betyr at Bag’en kan stå ute i høst- og vinterværet. Det kan også brukes som værtrekk om sommeren.

Unike egenskaper

Materialvalget er nøye utvalgt og løsningen er satt sammen slik at den har unike egenskaper. Bag’in kan enkelt strammes både oppe og nede, hvis du trenger å gjøre løsningen mindre og mer kompakt. Ved mye vær kan du sikre Bag’in ved å benytte festestroppene i hvert hjørne og sikre den med våre sikringsankere.

Holder terrassen ryddig

Bag’in kan lagres der du vil ha den på terrassen. Og best av alt, den rydder terrassen din og holder orden i høst- og vintersesongen.

5 års garanti

Bag’in har 5 års garanti. Det er fordi den er veldig slitesterk og solid, og den er godt testet og skreddersydd for norske høst- og vinterforhold.

*) Dersom vanndammer blir liggende over lang tid på bag’en så kan vann til slutt trekke inn.