Hva gjør Bag’in så unik?

Bag’in er en verdensnyhet, og løsningen er unik. Det finnes ingen løsning på markedet i dag som er like enkel i bruk, like tilpasset norske forhold og som har denne solide kvaliteten.

Meget god kvalitet

Bag’in er skreddersydd for norske forhold og har blitt testet hos en av landets ledende produsenter av produkter og komponenter som er basert på søm. Vi vet derfor hva produktet vårt tåler og har gitt det hele 10 års garanti! Med Bag’ins solide og slitesterke kvalitet er det ikke bare en løsning som holder lenge, men som også tar vare på utemøblene dine og som holder terrassen din ryddig gjennom hele høsten og vinteren.

Komplett oppbevaringsløsning ute

Bag’in er satt sammen av flere smarte komponenter, som tilsammen utgjør den komplette løsningen for oppbevaring av utemøbler. Bag’in er laget av meget slitesterkt og solid stoff som er vannavisende. Den har sterke sømmer slik at den er godt forsterket, har en solid glidelås slik at den kan settes sammen og har integrerte stropper for flytting og stramming. I hvert hjørne er det også integrerte lufteluker slik at den skal ha god luftgjennomstrømning.

Over- og underdel

Bag’in har en egen over- og underdel som kobles sammen med en solid glidelås. På denne måten blir det en lukket konstruksjon og utemøblene står lagret inne i en bag. På grunn av at overdelen og underdelen er koblet sammen, hindrer det at overdelen blåser av ved sterk vind, som en presenning eller et værtrekk ofte gjør. Bag’in kan også festes ved hjelp av egne festestropper.

Naturlig ventilert

Det er i alt fire ventiler, et i hvert hjørne, som sikrer naturlig gjennomstrømming av luft. Dette gjør at fukt ikke blir innestengt i bag’en. Samtidig er hele bunnen ventilert som gjør at fukt også slipper ut der.

Støysvak

Materialet som brukes er mykt og bevegelig, selv i minusgrader. Kombinasjonen med den lukkede konstruksjonen og det myke stoffet gjør den veldig støysvak i vinden, i motsetning til en presenning.

Vanntett topp

Materialet og coatingen som er benyttet i løsningen er vannavstøtende med en vannsøyle på 15000 mm*. Det betyr at Bag’en kan stå ute i høst- og vinterværet. Det kan også brukes som værtrekk på sommeren.

Unike egenskaper

Materialvalget er nøye utvalgt og løsningen er satt sammen slik at den har unike egenskaper. Bag’in kan enkelt strammes både oppe og nede, hvis du trenger å gjøre løsningen mindre og strammere. Ved mye vær kan du sikre Bag’in ved å benytte festestroppene i hvert hjørne.

Holder terrassen ryddig

Bag’in er enkel å flytte på slik at den kan lagres der du vil ha den på terrassen. Og best av alt, den rydder terrassen din og holder orden i høst- og vintersesongen.

10 års garanti

Bag’in har hele 10 års garanti. Det er fordi den er veldig slitesterk og solid, og så er den godt testet og skreddersydd for norske forhold.

*) Merk at vannavstøtende ikke er det samme som 100% vanntett. Dersom vanndammer blir liggende over lang tid på bag’en så vil det trekke inn. Se Tips & Råd for hvordan du skal pakke Bag’in for å unngå at vann blir liggende.

Bagins egenskaper

Solid glidelås som kobler overdel og underdel sammen
Håndtak i bunnen
Ventilert bunn
Strammere både i midten og nede
Lufteluke oppe i hvert hjørne
Festestropper nede i hvert hjørne
previous arrow
next arrow
Slider

Se Bag’in stå i stormen her!

Du kan sikre deg en Bag'in i dag for smartere lagring av dine utemøbler!

Bag’in er svært enkel i bruk og er tilpasset norske forhold. I tillegg har vi gitt den hele 10 års garanti!