Bytt ut presenning og tau med en smart bag!

Hver høst brukes det utallige timer og ressurser på nedpakking og flytting av utemøbler i Norge. Veldig ofte blir ikke oppbevaringen bra nok. Mye blir satt under presenning, og møblene slites ned av vær og vind.

Presenning og tau

Mange utemøbler selges som vedlikeholdsfrie, men allikevel så blir møblene slitt og mister sin kvalitet. I Norge har vi et veldig værrikt klima, og høsten og vinteren sliter på utemøblene hvis de står uten beskyttelse. Utemøbler er som regel dyrt og det vil lønne seg å ta ekstra vare på de. De aller fleste benytter seg da av den gode gamle løsningen med presenning og tau. Dessverre vil ikke den klare å beskytte utemøblene godt nok gjennom en hel høst- og vintersesong. Samtidig opplever veldig mange at presenningen ikke klarer å holde etter for sterk vind og høstvær.

Smart lagring av dine utemøbler

Mange har søkt etter en god løsning for å lagre utemøblene om høsten. Frem til nå finnes det dessverre ingen god nok løsning på markedet. Vi som bor i Norge er avhengige av en løsning som tar hensyn til vind- og værforhold. Altfor ofte er det nettopp denne slitasjen som reduserer levetiden på utemøblene våre.

Med Bag’in er det nå utviklet en løsning som ikke bare tar vare på utemøblene dine, men som i tillegg er skreddersydd for klimaet i nord. Produktet er vannavvisende (vannsøyle 15000 mm) for snø og regn, ventilert for å redusere fukt og er meget slitesterk og solid.

Produktet er enkelt å bruke, og på 1-2-3 så har du lagret og beskyttet utemøblene dine.

Du kan sikre deg en Bag'in i dag for smartere lagring av dine utemøbler!

Bag’in er svært enkel i bruk og er tilpasset norske forhold. I tillegg har vi gitt den hele 10 års garanti!