Bag’in er også perfekt til sykler, grill og gressklipper

Bag’in er en smart oppbevaringsløsning som har flere bruksområder enn bare utemøbler. Hvis du ikke har nok bodplass til for eksempel syklene dine, grillen, gressklipperen eller andre uteting, så er Bag’in et perfekt alternativ.

Utelagring av sykler

Sykler tar gjerne mye plass i garasjen eller i boden, og med Bag’in frigjør du plass og syklene kan stå oppbevart ute. Bag’in Ona har plass til tre store sykler og kan fungere som en ekstra sykkelbod. Lagring av moped og motorsykkel går også helt fint.

Utelagring av grill

Bag’in kan også gi god oppbevaring og beskyttelse av grillen din. Selv om mange har eget grilltrekk, så vil ikke det være tilstrekkelig for lagring av grillen ute. Værtrekkene tåler som regel ikke så mye slitasje, vær og vind og er ikke tilpasset norske forhold. Med Bag’in kommer det en underdel som gjør at grillen står inne i løsningen.

Utelagring av gressklipper

Det er bare å tenke kreativt på hva du ønsker å lagre i Bag’in. Gressklipper er perfekt å lagre, og er det mer plass kan du også sette inn krukker som tåler kulde. Om sommeren kan du for eksempel bruke Bag’in til å oppbevare snøfreseren din, eller du kan bruke den som værtrekk.

Du kan sikre deg en Bag'in i dag for smartere lagring av dine uteting!

Bag’in er svært enkel i bruk og er tilpasset norske forhold. I tillegg har vi gitt den hele 10 års garanti!