Første Bag’in levert til fornøyd kunde

Første Bag’in levert til Thore Vestby fra Drøbak, som gladelig stilte opp når gründer Kåre Sekkesæter selv valgte å overrekke en bag til en av de første registrerte kundene.

Den første leveransen av Bag’in er nå levert ut til de kundene som bestilte i våres og i sommer. Det har vært stor etterspørsel, og vi tok oss friheten til å levere en Bag’in hjem på døren til Thore Vestby som er en av de første som bestilte vår smarte oppbevaringsløsning. Thore Vestby ba oss velvillig ut på terrassen da vi besøkte han i Drøbak, og han var selv veldig spent på om Bag’in virkelig var så genial som han håpet på. Thore har lenge sett etter en løsning som kunne beskytte utemøblene, men har ikke funnet annet en enkle trekk og presenning.

– Presenning og tau kan sikkert fungere der været er stabilt og rolig hele høsten, men her i Norge er det vanskelig å finne. I tillegg så bråker presenningen veldig, og det er ikke en optimal oppbevaringsløsning, kan Vestby fortelle oss i det vi entrer terrassen.

Dette var en meget hyggelig overraskelse, så lett og ledig å få på plass. Jeg fikk inn alt og brukte kun 5 minutter. Helt utrolig. Et fantastisk produkt.  

Thore Vestby

Med Bag’in kobles både en underdel og en overdel sammen med en solid glidelås, slik at utemøblene lagres inne i en bag.

– Kåre Sekkesæter, Bag’in gründer

– Vi som bor i Norge er avhengige av en løsning som tar hensyn til vind- og værforhold. Altfor ofte er det nettopp denne slitasjen som reduserer levetiden på utemøblene våre. På markedet er det per i dag ingen annen løsning enn presenning og trekk, som alene ikke klarer å gi nok beskyttelse, spesielt fordi det mangler en underdel. Med Bag’in kobles både en underdel og en overdel sammen med en solid glidelås, slik at utemøblene lagres inne i en bag. På den måten blir utemøblene stående inne i en løsning som er konstruert slik at den har god luftgjennomstrømning, er vannasvtøtende og som er meget slitesterk og solid, forteller Kåre Sekkesæter i Bag’in.

Etter en rask utpakking av løsningen var Thore i gang med å stable opp utemøblene. Med egen hjelp fikk han stablet opp 12 stoler, 2 bord og en grill på bare 5 minutter i vår modell Færder som måler 2 x 2 x 1 meter. Endelig fant Thore en genial løsning for tørr og trygg oppbevaring av sine utemøbler.

Thore har stablet opp både utemøbler og grill. Bag’in er en perfekt løsning for oppbevaring av både utemøbler, grill, sykler, moped, motorsykler, gressklipper m.m.

Lagring av utemøbler og grill, er enkelt med Bag’in.

Thores utemøbler blir lagret tørt og trygt gjennom hele høsten og vinteren.

En fornøyd Thore Vestby er raskt ferdig med å sette opp løsningen, og har selv erfart hvor enkelt det er å oppbevare utemøbler og grill i Bag’in.

Du kan sikre deg en Bag'in i dag for smartere lagring av dine uteting!

Bag’in er svært enkel i bruk og er tilpasset norske forhold. I tillegg har vi gitt den hele 10 års garanti!