Møbeltrekk

Med Bag’ins brukervennlige design og solide materialer, har det aldri vært enklere å beskytte utemøblene dine. Gjør som tusenvis av andre kvalitetsbevisste kunder, og bestill møbeltrekk fra Bag’in i dag.

Finn din Bag’in

Hvorfor velge Bag’in?

 

  • Kvalitetsprodukter med 5 års garanti
  • Stilren oppbevaring av utemøbler
  • Det tar kun 3-4 minutter å pakke inn! 
  • 100 % vanntett

Beskytt utemøblene dine med møbeltrekk

Møbeltrekk fra Bag’in er laget av materialer i høy kvalitet, og designet på en måte som både er robust og brukervennlig. Dette gir best mulig beskyttelse av hagemøblene dine på den enklest mulige måten. 

 

Du slipper å stue utemøblene inn i en bod, la de stå ubeskyttet eller i en presenning som blåser bort – Bag’in har produkter som passer fint på terrassen, og som tåler å stå ute i alle værforhold. 

Bag’in tåler alle værforhold

Med et trekk fra Bag’in er ikke været lenger et problem. Vi har utviklet effektive og robuste modeller i flere kategorier, for både kaldt og varmt klima.

Tåler sterk storm

Vi har testet bagene våre i de tøffeste værforhold. Våre bagger tilpasset kaldt klima er 100 % vanntette med en vannsøyle på hele 20 000 mm, og beskytter utemøblene dine mot høstens regn- og høststormer. Sammen med vårt patenterte sikringsanker tåler møbeltrekket å stå i ekstremvær. 

 

Hvis du har brukt en presenning som beskyttelse tidligere, har du sikkert irritert deg over at det bråker når vinden tar tak. Det har vi også, og derfor er Bag’in laget i materialer som er meget støysvake. Sammen med den lukkede konstruksjonen, gir dette en effektiv støyreduksjon i selv de sterkeste vindkast.

Effektiv beskyttelse mot sol og sand

Dersom du har leilighet i Spania, vet du at det ikke bare er regn og frost som sliter på utemøblene. Våre warm climate bags er laget for å gi god beskyttelse mot den stekende sola, i tillegg til å holde sand og insekter ute av bagen. 

 

Dette møbeltrekket er laget i et kraftig UV-bestandig materiale, slik at utemøblene ikke skal falme eller sprekke av solas kraftige ultrafiolette (UV) stråler. Trekket er også laget for å holde sand, støv og småkryp vekk fra utemøblene. Det er selvfølgelig også vanntett, med en vannsøyle på hele 10 000 mm, og tåler dermed en god skur.

Multifunksjonelle: Perfekt som sommertrekk

Selv under sommersesongen kan det være fint å ha mulighet til å beskytte utemøblene, spesielt hagemøbler som ikke står under tak. Bag’ins toppduker er perfekte som sommertrekk, og kan enkelt plasseres som et dekke over utemøblene sine. Da slipper du å redde inn puter og pledd ved et plutselig regnfall, eller få utemøblene nedstøvet i pollensesongen. 

 

Har du i tillegg sikringsankeret, er utemøblene dine ekstra godt beskyttet. Sikringsankeret fester du meget enkelt i terrassebordene, slik at toppduken er godt forankret i vinden. 

 

Bag’in – we’ve got you covered.

Finn din Bag’in

Enkelt og smart design

Utemøbler kommer i alle mulige former og utførelser, og vi vet at det kan være utfordrende å beskytte dem skikkelig. Har du noen gang prøvd å pakke en solseng inn i presenning eller stue trampolinen inn i boden, vet du hva vi snakker om. 

Gjennomtenkte løsninger

Bag’in tilbyr svært brukervennlige møbeltrekk i robuste materialer med gjennomtenkte løsninger. Alle våre møbeltrekk består av to separate deler; en toppduk og en ventilert bunn som enkelt festes sammen med en solid glidelås. Overdelen er utstyrt med luftekanaler for god ventilasjon, samt et stroppesystem som sørger for at duken sitter stramt over møblene. 

Beskyttelse mot all slags vær

Vårt møbeltrekk beskytter utemøblene dine mot regn, vind, løv, snø, pollen, sol og sand. Dermed holder utemøblene seg pene lenger, og du slipper å rengjøre utemøblene når utesesongen starter. 

Patentert sikringsanker

 

Dersom du bor på et vindutsatt sted, kan vi anbefale vårt patenterte sikringsanker. Dette festes enkelt mellom terrassebordene dine, uten at du trenger å borre eller lage hull. Sikringsankeret er designet i en buet form slik at det ikke skal være sjenerende eller gjøre vondt å tråkke på. 

 

Sikringsankeret har dessuten flere bruksområder enn å sikre din Bag’in – bruk det til å henge blomsterkrukker i taket, sikre markisen eller feste hunden din. Her er det faktisk bare fantasien som setter grenser!

Møbeltrekk i flere størrelser

Mange lurer på hvilken størrelse de skal velge på sitt møbeltrekk. Dette vil først og fremst avhenge av hva slags møbler du har, og hvilke andre gjenstander enn utemøbler du skal oppbevare i Bag’in. 

 

Du bør ikke velge et møbeltrekk som er for stort. Årsaken til dette er at duken kan synke sammen og lage fordypninger som vann og snø legger seg i. Dette kan gi skader på trekket, og vann som blir liggende kan til slutt sive gjennom duken.

Tips: bygg en topp når du stabler utemøblene, slik at det ikke samler seg vann og snø.

 

Men så skal du heller ikke velge et møbeltrekk som er for lite. De fleste som oppbevarer utemøblene sine i Bag’in oppdager raskt at det er mange andre uteting som også kan pakkes inn; deler til trampolinen, sportsutstyr, blomsterpotter, sykler eller grillen… Det er som regel ikke noe problem å få fylt opp sin Bag’in. 

 

Ta utgangspunkt i det største du skal pakke inn (for eksempel utebordet), og velg din Bag’in til hytte, hjem eller feriebolig i dag:

Nordic bags:

Mediterranean bags:

Trenger du mer informasjon?

Dersom du har spørsmål eller trenger hjelp til valg av Bag’in, kan du alltid kontakte vår hyggelige kundeservice. Benytt vår e-postadresse kunde@bagin.no eller ring oss på 64 80 80 03, så hjelper vi deg. Se også ofte stilte spørsmål.

 

Se hva andre kunder sier om oss
Få inn Trustpilot score

 

We’ve got you covered.

Finn din Bag’in