Met Bag’in verleng je je vakantieseizoen

Baal jij er ook van dat je je buitenmeubelen aan het einde het seizoen steeds in je vakantiehuis of je stacaravan moet opslaan? Dan is Bag’in een uitkomst voor je. Met onze slimme hoezen bewaar je je tuinmeubelen gewoon buiten, waar ze horen. Bag’in bespaart je onnodig slepen en je houdt ruimte in je vakantiehuis of stacaravan vrij. Zo staan je tuinmeubelen niet in de weg en gebruik je je vakantiewoning of stacaravan nog gewoon, zelfs als alle buitenspullen al zijn ingepakt. De meeste vakantiewoning hebben beperkte opslagruimte, dus het is niet handig wanneer alles volgepakt is met tuinsets en kussens!

Wanneer de herfst komt en het einde van het vakantieseizoen nadert, verplaatsen veel mensen hun tuinsets en kussens naar binnen. Zorg dat je binnen ruimte vrij houdt en voorkom onnodig gesleep. Gebruik onze slimme hoezen om je tuinmeubelen gemakkelijk op te slaan. In maar een paar minuutjes pak je alles in. Je bewaart je je buitenmeubels veilig, totdat je ze weer nodig hebt.

Zorg goed voor je buitenmeubelen en bewaar je ze buiten zonder zorgen. Met onze slimme hoezen laat je je buitenmeubelen veilig achter, in een hoes die beschermt tegen weer en wind.

Doordat je de bovenste afdekhoes met een stevige rits vastmaakt aan het gronddoek, zijn je meubels veilig en 100% waterproof opgeborgen in de Bag’in. Onze producten hebben een ventilerend gronddoek tegen condens en ventilatieroosters aan elke kant om goede luchtdoorstroming te bevorderen. De Bag’in producten zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal, getest tijdens storm.