Wat maakt Bag’in zo uniek?

Bag’in is een unieke oplossing. Er is niks vergelijkbaars op de markt verkrijgbaar. Het is gemakkelijk in gebruik, afgestemd op extreme Noorse weersomstandigheden en gemaakt volgens de hoogste kwaliteit.

Hoge kwaliteit

Bag’in is afgestemd op Noorse weersomstandigheden en is getest en gebruikt door klanten tijdens zware stormen. Het is zo robuust, dat je er 5 jaar garantie op krijgt! Met zijn solide en duurzame kwaliteit, is het een oplossing waarmee je jarenlang vooruit kunt. Een Bag’in zorgt niet alleen voor je tuinmeubelen, hij ziet er goed uit en houdt je tuin of terras opgeruimd tijdens de herfst en winter.

Complete buitenopslag oplossing

Bag´in is gemaakt van meerdere slimme onderdelen, die samen een complete oplossing voor buitenopslag vormen. Onze producten zijn gemaakt van stevige, waterbestendige materialen. Bag’in heeft stevige, versterkte naden, een sterke rits en geïntegreerde koorden waarmee je de hoes kunt aansnoeren. In elke hoek zitten ingebouwde ventilatieroosters.

Afdekhoes & gronddoek

Bag’in bestaat uit twee delen die worden verbonden met een sterke rits. Zo sla je je tuinmeubelen handig en efficiënt op in de ventilerende hoes. Doordat de bovenkant en het gronddoek met een rits aan elkaar vast worden gemaakt, voorkom je dat het materiaal gaat schuiven of wapperen tijdens harde wind. Iets wat met ander materiaal gemakkelijk kan gebeuren.

Natuurlijke ventilatie

In elke hoek van de Bag’in vind je perfect ontworpen ventilatieroosters die zorgen voor natuurlijk luchtstroom en die helpen voorkomen dat condens in de hoes blijft hangen. De hele bodem is geventileerd, zodat vocht kan ontsnappen.

Stil

Bag’in materialen zijn zacht en flexibel, zelfs bij temperaturen onder nul. De combinatie van de geventileerde constructie en de zachte stof zorgt ervoor dat het product heel stil is in de wind, zeker in vergelijking tot bijvoorbeeld tarp- of schaduwdoeken.

Waterbestendig

Bag´in materialen en coatings zijn waterbestendig to 20.000mm*, en daarmee ontworpen voor herfst- en winterweer. Daarnaast kan de Bag’in ook gebruikt worden als bescherming in de zomer.

Unieke kenmerken

Onze materialen worden zorgvuldig geselecteerd en onze Bag’in producten worden op unieke wijze ontworpen. Bag’in kan gemakkelijk worden aangesnoerd in elke richting, als een kleinere en compactere oplossing nodig is. In extreem weer kun je je Bag’in vastzetten door middel van koorden en onze gepatenteerde veiligheidsankers.

Houd je buitenplek opgeruimd

Bag’in kan op elke plek op je vlonder, dek of terras geplaatst worden. Het houdt je buitenplek schoon en opgeruimd tijdens de herfst en winter.

5 jaar garantie

Bij Bag’in aankopen krijg je 5 jaar garantie. Onze producten zijn geschikt voor langdurig gebruik, zijn stevig, getest tijdens storm en geschikt om de Noorse herfst en winter te doorstaan.

*) Wanneer gedurende lange tijd water op de hoes blijft staan, kan het uiteindelijk door het materiaal heen dringen.