Glem presenning – hagemøbler fortjener Bag’in

Er du lei av at presenningen din samler vann og snø, eller blåser av i sterk vind? Det var vi også, og lagde beskyttelse til utemøbler som tåler norske forhold.

Finn din Bag’in

Bag’in gir deg:

 

 • Rask og enkel tildekking av utemøblene dine.
 • Trekk som beskytter mot vær og vind.
 • Egen topp- og bunnduk som kobles sammen med en solid glidelås
 • Modeller i forskjellige størrelser.
 • Sikringsanker dersom utemøblene står i et område hvor det blåser mye.

Hvorfor er Bag’in så mye bedre enn presenning?

For det første gir Bag’in deg en mye enklere jobb med å pakke inn utemøblene når senhøsten kommer. For det andre leveres Bag’in med en underdel, slik at det ikke kommer fukt nedenfra, i tillegg til at trekket ikke har mulighet til å blåse av. For det tredje vil terrassen din se ryddigere ut – møbler pakket inn i Bag’in-produkter er enkle å flytte på, og du kan lagre de der du ønsker. Sist, men ikke minst har våre bager ventiler i hvert hjørne som gjør at det blir en naturlig gjennomstrømming av luft. På den måten vil ikke fukt stenges inne i bagen.

 

Hvorfor velge Bag’in?

 

 • Kvalitetsprodukter med 5 års garanti
 • Stilren oppbevaring av utemøbler
 • Det tar kun minutter! 
 • 100 % vanntett

Vær og vind trenger ikke lenger å ødelegge hagemøblene dine

Bag’in ble startet fordi gründer Kåre møtte en bortblåst presenning og møkkete utemøbler ved hytteåpning våren 2016. Etter å ha lett etter et produkt som beskyttet møblene bedre, uten hell, kom ideen til Bag’in.

 

Den største fordelen med Bag’in-produktene er at de har et overtrekk som festes i en underdel. Underdelen legges under møblene, og festes i overtrekket med en solid glidelås. På denne måten står møblene lagret trygt i en bag, samtidig som underdelen sørger for at det ikke kommer fukt fra bakken inn i bagen som kan skade møblene.

 

Tips: bygg en topp på utemøblene, slik at vann og snø renner av.

Produktene våre

I sortimentet vårt rettet mot vintervær i Norge og Norden har vi trekk til møbler i fire forskjellige kategorier:

 

 • STOCKHOLM, XL – 4 x 2 x 1 meter
 • COPENHAGEN, Large – 3 x 2 x 1 meter
 • HELSINKI, Medium – 2 x 2 x 1 meter
 • OSLO, Small – 2 x 1 x 1 meter

 

Vi dekker dine møbeltrekkbehov – uansett hvor mange hagemøbler du skal pakke inn. Dersom hjem eller hytte er preget av tøffe vindforhold; kjøp et sikringsanker. På den måten forsikrer du deg om at du finner bord og stoler akkurat der du satt de fra deg, i samme stand som da du sist brukte dem. Disse finner du enkelt i vår butikk på nett.

Trekk til utemøbler på steder med mye sol

Det er ikke bare vann, snø og is som kan ha en ødeleggende effekt på hagemøblene dine. Vi har også trekket for deg som har utemøbler på den sørlige halvkulen, hvor solen er sterkere enn her hjemme, og utgjør en større trussel mot hagemøblene:

 

  • PALMA, Large – 3 x 2 x 1 meter
  • RIO, Medium – 2 x 2 x 1 meter
 • CAPRI, Small – 2 x 1 x 1 meter

 

Disse trekkene kan fint brukes på sommeren i Norge også, hvis du ikke vil tørke av blomsterstøv eller blader hver gang du skal bruke møblene.

 

Bag’in har også et utvalg nyttige tilleggsprodukter:

 

Lurer du på noe angående innpakking av hagemøblene dine?

Dersom du har spørsmål angående produktene våre finner du svar på det aller meste under de ofte stilte spørsmålene på kundeservice-siden vår. Ønsker du fortsatt å prate med oss kan du sende en e-post til kunde@bagin.no eller kontakte oss via chat her på nettsiden vår. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev.

 

We’ve got you covered.

Finn din Bag’in

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg bruke Bag’in om vinteren?

​​Ja. Bag’in er ment å brukes om vinteren til oppbevaring av utemøbler, som et enklere og bedre alternativ til presenning og tau.

Er Bag’in vanntett?

Vår løsning er vanntett med en vannsøyle på 20000 mm. Hvis vannet samler seg over lang tid på trekket vil det til slutt trenge igjennom. Det er derfor viktig å lage en topp, slik at vann naturlig kan renne av og at det ikke danner seg store dammer.

 

Med temperaturforandringene vi har her til lands vil det danne seg noe fukt, i form av kondens. Vi har derfor utviklet en ventilert bunn og luftekanaler i hvert hjørne slik at løsningen har god gjennomstrømming av luft. Sol og vind vil også redusere kondensmengden.

Hva kan jeg lagre i Bag’in?

Det er mulig å lagre flere forskjellige ting i Bag’in, så lenge det tåler å stå ute om vinteren. Hovedsakelig er de ment for utemøbler.