Vad gör Bag’in så unik?

Bag’in är en världsnyhet med en unik lösning. Idag finns det ingen motsvarande lösning på marknaden. Den är lätt att använda, anpassad till skandinaviska förhållanden och av mycket hög kvalitet.

Mycket bra kvalitet

Bag’in är skräddarsydd för skandinaviska förhållanden och har blivit testad i kraftig storm. Vi vet därför vad vår produkt tål och har gett den 5 års garanti! Med Bag’ins robusta och slitstarka kvalitet är det inte bara en lösning som håller länge men som också tar vara på dina utemöbler, ser bra ut och skapar ordning och reda på din uteplats under hela hösten och vintern.

Komplett förvaringslösning utomhus

Bag’in består av flera smarta komponenter som tillsammans utgör den kompletta lösningen för förvaring av utemöbler. Bag’in är tillverkad av ett mycket slitstarkt och vattentätt tyg. Den är förstärkt med starka sömmar, har en robust dragkedja så att den kan monteras ihop och har integrerade stroppar för att kunna säkra och strama åt bagen. I varje hörn finns det också integrerade luftventiler så att det alltid är ett bra luftflöde.

Över- och underdel

Bag’in har en egen över- och underdel som kan sättas ihop med en robust dragkedja. På så sätt blir det en sluten konstruktion och utemöblerna förvaras inne i en stor bag. Eftersom att över- och underdelen kan kopplas ihop förhindrar det att överdelen blåser av i mycket vind som en presenning ofta kan göra.

Naturligt ventilerad

Det finns totalt fyra ventiler, ett i varje hörn, som säkerställer naturlig genomströmning av
luft. Det gör att fukt inte stängs inne i bagen. Samtidigt ventileras hela botten vilket gör att fukt också släpps ut samtidigt som luft släpps in och hjälper till att förhindra fuktbildning.

Tyst

MMaterialet som används är mjukt och behagligt även i minusgrader. Kombinationen med den slutna konstruktionen och det mjuka materialet gör att lösningen är väldigt tyst i vinden till skillnad från exempelvis en presenning.

Vattentät

Materialet och beläggningen som används är vattentätt med en vattenpelare på 20 000 mm*.. Det innebär att Bag’in kan stå ute i höst- och vintervädret. Den kan också användas som väderskydd under sommaren.

Unika egenskaper

Materialvalet är noga utvalt och lösningen framtagen med unika egenskaper. Bag’in kan enkelt stramas åt både uppe och nere om du behöver göra påsen mindre och mer kompakt. Vid oväder kan du säkra Bag’in genom att använda fäststropparna i varje hörn och säkra dem med våra säkringsankare.

Skapar ordning och reda på uteplatsen

Bag’in kan förvaras vart du vill på uteplatsen. Och bäst av allt är att den skapar ordning och reda på din uteplats under hösten och vintern.

5 års garanti

Bag’in har 5 års garanti. Det beror på att den är mycket slitstark och robust, är väl testat och skräddarsydd för skandinaviska höst- och vinterförhållanden.

*)Om vattenansamlingar får ligga för länge på bagen så kan vatten till slut tränga igenom.