Velg Bag’in som ditt trekk til hagemøbler

Over 25 000 nordmenn har valgt Bag’in som sitt foretrukne trekk til hagemøbler. Leser du videre finner du ut hvorfor.

Finn din Bag’in

Hvorfor velge Bag’in?

 

 • Kvalitetsprodukter med 5 års garanti
 • Stilren oppbevaring av utemøbler
 • Det tar kun 3-4 minutter å pakke inn! 
 • 100 % vanntett

Trekk til hagemøblene dine på et helt nytt nivå

I 2016 så Bag’in-gründer Kåre seg lei på presenning som blåste av hyttemøblene over vinteren, og startet letingen etter et bedre alternativ. Da det, til Kåres fortvilelse ikke fantes, gikk han sammen med sin svigermor og startet arbeidet med sin første Bag’in.

 

Da syersken, også kalt svigermor, og Kåre så seg fornøyde med prototypen, banket Kåre på dører hos naboene og spurte om han kunne pakke inn utemøblene deres. Da tilbakemeldingene bekreftet Kåres inntrykk om at markedet manglet en god løsning, startet jobben for alvor.

 

Les mer om den spede begynnelse

Totalbeskyttelse mot vær og vind

Den største fordelen med Bag’in-produktene er at de har et overtrekk som festes i en underdel. Underdelen legges under utemøblene dine, og festes i overtrekket med en solid glidelås. På denne måten står møblene lagret trygt i en bag, samtidig som underdelen sørger for at det ikke kommer fukt fra bakken inn i bagen som kan skade møblene.

I tillegg til å gi ekstremt god beskyttelse, er Bag’in praktisk og enkel i bruk: 

 

 1. Legg underdelen der du ønsker at møblene skal stå for vinteren.
 2. Stable møblene på underdelen.
 3. Legg overtrekket over møblene, og fest i underdelen med glidelås.

 

Tips: Lag en topp når du pakker utemøblene, slik at det ikke samler seg vann og snø på Bag’in-trekket.

 

Alle våre produkter er 100 % vanntette med en vannsøyle opp til 20 000 mm. 

Vi dekker utemøblene dine – uansett mengde

Kjøp den størrelsen du trenger i vår butikk på nett, og få trekket til dine hagemøbler sendt hjem eller til hytta på kort tid. Hent informasjon om hvilken størrelse som passer for deg og dine møbler før du kjøper trekket. Vi har to kategorier:

Nordic bags:

 

 • STOCKHOLM, XL – 4 x 2 x 1 meter
 • COPENHAGEN, Large – 3 x 2 x 1 meter
 • HELSINKI, Medium – 2 x 2 x 1 meter
 • OSLO, Small – 2 x 1 x 1 meter

Mediterranean bags:

 

  • PALMA, Large – 3 x 2 x 1 meter
  • RIO, Medium – 2 x 2 x 1 meter
  • CAPRI, Small – 2 x 1 x 1 meter

 

Det er mer enn vann, snø og is som kan ha en ødeleggende effekt på hagemøblene dine. I sortimentet vårt finnes det også trekk for deg som har utemøbler på steder med varme hele året, hvor solen er sterkere enn her hjemme, og utgjør en større trussel mot hagemøblene.

Lurer du på noe angående innpakking av hagemøblene dine?

Dersom du har spørsmål angående produktene våre finner du svar på det aller meste under de ofte stilte spørsmålene på kundeservice-siden vår. Ønsker du fortsatt å prate med oss kan du sende en e-post til kunde@bagin.no eller kontakte oss via chat her på nettsiden vår. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev.

 

We’ve got you covered.

Finn din Bag’in

Ofte stilte spørsmål

Hva kan jeg lagre?

Bag’in er ment som beskyttelse for utemøbler, men dersom du ønsker å lagre andre ting som tåler vinterens kulde sammen med utemøblene dine går det helt fint. Det er viktig at du ikke lagrer ting som ikke tåler kulde eller kondens.

Trenger jeg flere Bag’in?

Vår største Bag’in måler 4 x 3 x 2 meter, og dekker de aller fleste behov for trygg oppbevaring av utemøbler. Er det allikevel slik at du trenger mer, kan vi trygt anbefale å kjøpe en av våre mindre størrelser i tillegg. 

Må Bag’in stå på terrassen?

Bag’in må stå plassert slik at vannet som renner av bagen får anledning til å renne vekk. Terrassen er derfor et godt alternativ. Dersom den plasseres på heller, fliser eller betong er det viktig med helning, slik at vannet renner bort.