Trekk til utemøbler

Det er på tide å gi hagemøblene dine den behandlingen de fortjener. Med møbeltrekk fra Bag’in får du en ekstremt enkel jobb med å pakke inn møblene, i tillegg til at de er fullstendig beskyttet mot vær og vind.

Finn din Bag’in

Hvorfor velge Bag’in?

 • Kvalitetsprodukter med 5 års garanti
 • Stilren oppbevaring av utemøbler
 • Det tar kun minutter! 
 • 100 % vanntett

Beskytt utemøblene dine mot vær og vind

Møbeltrekkene fra Bag’in er de beste på markedet. De er vanntette opp til 20 000 mm, godt ventilert og lages i 100 % premium kvalitet. Vi har testet de i sterk storm, hvor de har prestert veldig godt, sammen med sikringsankrene våre. I tillegg til å opptre meget beskyttende om vinteren er produktene våre kjekke å ha om sommeren også.

Pollen, støv og sollys er eksempler på ting som kan irritere utemøbler. I nettbutikken vår finner du et godt utvalg av varer som er mer egnet for varmere klima – og beskytter møbler i sesonger hvor de er i bruk. Toppduken er også perfekt som sommertrekk.

Lagring av utemøbler har aldri vært enklere

Du trenger aldri igjen å knyte dårlig hyssing rundt en presenning som samler vann og snø eller blåser bort. Vårt heldekkende trekk til hagemøbler festes med en solid glidelås, og fås i forskjellige størrelser som passer alle typer utemøbler.

Slik gjør du det

Trekk til utemøbler fra Bag’in kommer i to deler. Et undertrekk og et overtrekk. Undertrekket legger du på bakken, før du pakker utemøblene slik du ønsker oppå. Prikken over i-en er når du elegant legger overtrekket over de stablede møblene, og fester trekkene sammen med glidelåsen. Enklere får du det ikke, og du trenger aldri å grue deg til å stenge hytta eller terrassen igjen.

 

Forskjellige størrelser til forskjellige behov

I sortimentet vårt mot vintervær byr vi på møbeltrekk i fire forskjellige kategorier:

 • STOCKHOLM, XL – 4 x 2 x 1 meter
 • COPENHAGEN, Large – 3 x 2 x 1 meter
 • HELSINKI, Medium – 2 x 2 x 1 meter
 • OSLO, Small – 2 x 1 x 1 meter

Vi har deg og dine behov dekket uansett hvor mange hagemøbler du skal pakke inn. Kjøp også et sikringsanker dersom terrassen eller uteplassen på hytta er utsatt for sterk vind. På den måten er du helt sikker på at du finner bord og stoler akkurat der du satt de fra deg, i like fin stand som når du sist bruke dem. Disse finner du enkelt i vår butikk på nett.

Trekk til utemøbler i varmere strøk

Det er ikke bare fukt, regn, snø og is som kan ha en ødeleggende effekt på hagemøblene dine. Vi har også trekket for deg som har utemøbler på sydligere breddegrader, hvor solen er sterk store deler av året:

 • PALMA, Large – 3 x 2 x 1 meter
 • RIO, Medium – 2 x 2 x 1 meter
 • CAPRI, Small – 2 x 1 x 1 meter

Flere produkter

Bag’in har også et utvalg nyttige tilleggsprodukter:

 

Du får med andre ord absolutt alt du trenger for at levetiden på utemøblene dine forlenges, og kvaliteten holder seg år etter år.

Om Bag’in

Gründeren av Bag’in, Kåre Normann Sekkesæter, skulle åpne hytta etter en lang vinter i 2016. Der møtte han en bortblåst presenning og taustumper som lo av han, og bestemte seg for at det måtte finnes en bedre løsning. 

Det gjorde det ikke. Da dro Kåre hjem og bestemte seg for å kjøpe inn materialer, mens svigermor fikk i oppgave å sy den første prototypen til forbedret oppbevaring av utemøbler. Ferdig sydd tok Kåre med seg den aller første Bag’in-bagen til over 100 av naboene i Drøbak og spurte om han kunne få lov til å pakke inn utemøblene deres. 

Da tilbakemeldingene var overveldende positive skjønte Kåre at han hadde et produkt med kjempepotensiale. 

Les resten av historien om starten på Bag’in-eventyret.

Lurer du på noe angående innpakking av hagemøblene dine?

Dersom du har spørsmål angående produktene våre vil du finne svar på det aller meste under de ofte stilte spørsmålene på Kundeservice-siden vår. Ønsker du fortsatt å prate med oss kan du sende en e-post til kunde@bagin.no eller kontakte oss via chat her på nettsiden vår.

We’ve got you covered.

Finn din Bag’in